Noutăţi

Copii Școlii de democrație iarăși întîmpină oaspeți

Copii Școlii de democrație iarăși întîmpină oaspeți

Joi, 17 mai 2013, copii Școlii de Democrație din comunitatea Zîrnești, raionul Cahul, au avut ca oaspete reprezentantul Fondului Global pentru Copii din SUA, Washington, D.C. Neha Raval, reprezentantul Fondului, a fost plăcut surprinsă de entuziasmul și implicarea copiilor avînd ocazia să fie implicată în activitățile atelierului de lucru.

Tradiție fiind lucrul în echipe, a fost structurat în 2 sesiuni interactive axate pe dezvoltarea abilităților gîndirii critice și capacităților de analiză.

La fel în cadrul vizitei Neha Raval a avut ocazia să intervieveze într-o atmosferă liberă și degajată copii privind abilitățile posedate în urma frecventării atelierelor de lucru ale Școlii de democrație.

Activitățile în cadrul Școlii de democrație fac parte din Programul de incluziune socială 2012-2013 și sunt organizate de Institutul pentru Inițiative Rurale cu susținerea generoasă partenerilor de la Fondul Global pentru Copii, Washington, D.C. și Fundaţia Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein (LED) în Republica Moldova.