Noutăţi și evenimente

Cît costă un zîmbet?

Cît costă un zîmbet?

Cu ocazia primului sunet la 2 septembrie 2013 copiii gradiniței și liceului din s. Zîrnești, raionul Cahul, au avut o dublă bucurie: pe lîngă bucuria atmosferei de sărbătoare au primit și daruri.

Donația a fost oferită de Institutul pentru Inițiative Rurale pentru facilitarea procesului recreativ-educațional a copiilor din localitatea dată, dar și de a contribui la procesul de incluziune armonioasă a celor peste 60 de copii romi. Această donație vine de la un grup de oameni din Liechtenstein dornici de a darui zîmbete copiilor, dar și de-ai motiva sa creadă într-un viitor mai bun.

Inițiativa s-a axat pe asigurarea celor 4 grupe de copii din cadrul grădiniței cu jucării și cărți educative, iar elevii Liceului Teoretic „Ion Creangă” au beneficiat de rechizite pentru educația tehnologică.

Este prima dată în istoria gradiniței din s. Zîrnești cînd beneficiază de o donație de jucării.

Părinții și administrația Liceului Teoretic „Ion Creangă” și creșă-grădiniță „Andrieș” au exprimat mulțumiri profunde în adresa reprezentanților IRI și oamenilor de bună credință din Liechtenstein (LED), care au dat dovada de compasiune și dorința de a face viața mai frumoasă a acestor copii.